Natuurlijk zijn onze hoogwaardige Machines, Robots, Cad-Cam software en ons uitgebreide ERP-systeem erg belangrijk. Maar de mensen maken het echte verschil bij JMBA, zij zorgen dat uw order van A tot Z secuur wordt vastgelegd en zij begeleiden uw order voor een correcte levering. Alles draait om het vakmanschap dat zij hebben.

Ruim 40 jaar geleden begon ik (Jan Meeuws) als schoolverlater met draaien, frezen, boren, en lassen bij een schitterend metaalbedrijf dat helaas niet meer bestaat. Ik had het geluk dat ik opgeleid werd door iemand met heel veel ervaring en dat heeft voor mij het verschil gemaakt.  Daarom geeft JMBA ook in de huidige tijd, jonge mensen de kans om het vak te leren van mensen met heel veel ervaring. Ons team geeft op die manier de kennis door aan de jeugd en zo bouwen ze samen aan een gezonde toekomst. En dat is hard nodig in een branche die bol staat van technologische hoogstandjes.

Machinefabriek JMBA BV is in 2012 opgericht en wil graag de klant als “ALL-IN-ONE-PARTNER” van A tot Z  te bedienen. In het begin zijn we gestart met draaien, frezen, boren, kunststof bewerken en lassen. In 2015 werd het pand te klein en hebben we verdrievoudigd door het pand van de buurman er bij te nemen. Daardoor was er plaats voor nieuwe bewerkingen zoals: spiebaansteken, glasparelstralen en walsen.

In 2019 was het weer te klein nu zijn we weer ruim verdubbelt in een geheel nieuw pand. Hierin hebben we een compleet nieuwe plaatwerk afdeling opgestart met: lasersnijden, slijp/borstel/afbraam finisher, LVD Toolcell voor kanten en een 6×4 mtr glasparel straalhal. In de verspaanhal hebben we veel grotere machines neergezet om onze klanten nog completer te kunnen bedienen. Op de kunststof afdeling is een groot 5-assige portaal bewerkingscentrum geplaatst (3100 x 2100 x 1100) en op de RVS freesafdeling is ook een groot bewerkingscentrum toegevoegd. (3000 x 825 x 1100)

JMBA loopt voorop met implementatie van de steeds verder geautomatiseerde en gerobotiseerde technologie. Deze technologie heeft in de metaal en kunststof branche de afgelopen 40 jaar een flinke vlucht genomen. Machines door robots laten beladen om zo onbemand 24/7 te kunnen produceren zit in onze genen.

Machinefabriek JMBA BV is een betrouwbare partner, bij wie Afspraak ook echt  Afspraak is.

Fotogallerij

Bekijk foto's van het proces

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Neem contact met ons op, bel ons op of stuur een e-mail. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.