Glasparelstralen en Finishen

Ons straalbedrijf is exclusief ingericht voor RVS stralen ofwel glasparelstralen voor de machinebouw en voedingsmiddelenindustrie. Het oppervlak van deze onderdelen moet aan hoge eisen voldoen en er strak uitzien.  Het is een goede methode om de verkleurde lassen van RVS onderdelen oxidevrij te maken. Glasparelstralen op een ruwheid van Ra 0.8 komt vaak voor. De afmeting van onze straalhal is LxBxH 6000x4000x3500 mm. Kleine producten stralen wij in een kast.

Finishen, Trommelen, Beitsen, Borstelen en schuurlijn aanbrengen

Een alternatief voor glasparelstralen is beitsen of borstelen of een schuurlijn aanbrengen, waardoor de glimmende RVS look behouden blijft, ook die bewerkingen doen wij in eigen huis.

Wij hebben daarvoor een Finisher van Timesavers, deze machine kan meerdere soorten finishen uitvoeren of een combinatie van een paar. De maximaal te bewerken breedte is 1600 mm en de lengte is onbeperkt. We kunnen een plaat of kleine onderdelen tot max.  1600 mm voorzien van een schuurlijn of van een richtingloze finish. Deze machine is speciaal voor de Food sector uitgerust met speciale borstels voor het afronden van alle scherpe kanten van laser gesneden plaatwerk, zelfs kleine gesneden gaten worden afgerond.

Nog een andere manier van afbramen voor kleine onderdelen is Trommelen. Kleine onderdelen tot max. 500 mm kunnen op deze manier zeer efficiënt afgebraamd worden.

 

Fotogallerij

Bekijk foto's van het proces

Heeft u vragen?

Neem contact op!

Neem contact met ons op, bel ons op of stuur een e-mail. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

  • Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt volgens de privacyverklaring.